De Duynroos

vakantie

Mixed media

Mixed media is een verzamelnaam voor heel veel technieken. Met foto's, plaatjes uit tijdschriften, ansichtkaarten, folders en wat je maar tegen komt, maak je een collage. Door middel van verf, stempels en stencils maak je er een mooi geheel van. Stap voor stap bouw je je collage op.

Wat neem je mee? Een foto, plaatje en/of een tekst die je aanspreekt. Verder is alles aanwezig om je eigen kunstwerk te maken. Je werkt op mdf of een canvasdoek met een maat van 30 bij 30 cm. De workshop duurt 3 uur en kost Ç35,00. Voor andere formaten is de prijs op aanvraag.

vakantie

Epoxy

Wil je een professionele afwerklaag over je mixed media? Dat kan heel mooi met een laag epoxy. Dit is een kunsthars die bestaat uit 2 componenten. Epoxy heeft een transparant glasuiterlijk met een hoogglans waardoor je werk meer diepte krijgt en de kleuren komen mooier uit. Het is ook nog eens keihard en waterbestendig.

Je brengt een laag epoxy aan op je mixed media. Dit kan op het einde van de workshop mixed media worden gedaan. De extra kosten zijn Ç25,00.