De Duynroos
anita

Over mij..

Ik ben Anita van Egmond- de Jongh. Geboren en opgegroeid in Sint Maartensbrug en ik woon met veel plezier sinds 1986 in Callantsoog aan de Stuyvezandeweg 11. Daar is ook mijn atelier. Een fijne ruimte om lekker creatief bezig te zijn voor mezelf, maar ook zeker om creativiteit bij anderen aan te moedigen! Je hoeft niet creatief te zijn, maar je wordt het wel!

Kleur speelt de hoofdrol in mijn werk. Vooral glasmoza´ek leent zich daar goed voor. De verschillende diktes en uitstraling van de verschillende tegeltjes en glassoorten zorgen voor steeds nieuwe inspiratie. Ook powertex is een geweldig produkt om mee te schilderen en beelden mee te maken. Voor iedere creatieveling echt iets "om een keer gedaan te hebben". Voor keramiek kan je ook bij mij terecht. Na 2 jaar keramiekles en het bakken in mijn eigen oven durf ik het aan.

Men vraagt wel eens of ik een opleiding heb gehad. Met alle workshops, cursussen die ik gevolgd heb en heel veel uitproberen zou ik zeggen : ja. Mijn werk is te koop en ik maak ook werk in opdracht en natuurlijk ben je van harte welkom voor een gezellige workshop.

Kom eens een kijkje nemen in mijn atelier. Na een berichtje staat de koffie klaar!