De Duynroos

klimop

Workshop/cursus keramiek

Altijd al eens willen doen, maar nooit de mogelijkheid gehad? Dan is hier je kans! In 1 dagdeel maak je vaak al de leukste dingen. Na de workshop moet je werkstuk 14 dagen drogen en wordt het gebakken op 1060 graden en maak je een volgende afspraak om je werkstuk te glazuren. Daarna wordt je werkstuk weer gebakken en kan je het mee nemen.

De prijs voor 2 dagdelen, 1 werkstuk inclusief materiaal is Ç45,00.

De voorbeelden hier onder zijn vaak meerdere dagdelen. Wel zijn bv de bloemen met slak, de bloem of de visjes met drijfhout in 2 keer te maken.

Als je vaker iets wilt maken, kan je aanschuiven bij het inloopatelier. Meer informatie hier over bij de agenda.

Keramiekdag

Altijd al eens een keramiek beeld willen maken? Dan is dit je kans! Op 3 of 17 of 31 juli van 9.30 uur tot 16.00 uur kan je een hele dag aan de slag met klei. Je maakt een beeld naar keuze, je leert glazuur opbrengen en krijgt een lekkere lunch verzorgd door een van de restaurants in Callantsoog.

Na 14 dagen is je beeld droog genoeg om gebakken te worden. Je kunt het beeld daarna ophalen of het wordt eventueel thuis gestuurd. De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn Ç90,00. Als je mee wilt doen, stuur dan een mail naar info@duynroos.nl of stuur een appje naar 0615126594. Bellen mag natuurlijk ook.


theepot

Theepot


boot

Boot


vis

Vis


drijfhout met zon en visjes

Drijfhout met zon en visjes


bloemen

Bloemen met slak


vogel

Vogel op een boomstam


bloem

Bloem


geluksvogel

Geluksvogel


servies

Servies met bladafdruk


kabouter

Kabouter


Callantsoog

Tegel met landschap