De Duynroos

klimop

Workshop/cursus keramiek

Altijd al eens een workshop keramiek willen doen? Dan is hier je kans. Je gaat aan de slag met klei en maakt b.v. een schaal, bloemen , visjes of ... iets heel anders. Er is zoveel mogelijk met klei. Na het kleien breng je de glazuur aan. Je hebt geen ervaring nodig, echt niet!

Na ongeveer 2 weken kan je het werkstuk ophalen. De kosten voor deze workshop zijn Ç45,00. Dit is inclusief klei, glazuur en bakken van het werkstuk. Natuurlijk hoort daar ook een kopje koffie/ thee en iets lekkers bij.

De voorbeelden hier onder zijn vaak meerdere dagdelen. Wel zijn bv de bloemen met slak, de bloemen in de tuin, schaal met schelpen, de bloem, servies met bladafdruk( neem bloemen, blad uit eigen tuin of een groene kool mee) of de visjes met drijfhout in 1 keer te maken.

Data: 25 september om 19.00 uur, 1 oktober om 9.30 uur, 1 oktober om 19.00 uur, 2 oktober om 9.30 uur en 2 oktober 19.00 uur. Als je mee wilt doen, stuur dan een mail naar info@duynroos.nl of stuur een appje naar 0615126594. Bellen mag natuurlijk ook.

Strippenkaart

Als je vaker iets wilt maken, kan je aanschuiven bij het inloopatelier. Meer informatie hier over bij de agenda. Voor de keramieklessen zijn strippenkaarten te koop. De strippenkaart kost Ç75,00. Daarvoor krijg je 4 lessen van 3 uur inclusief klei, glazuur en het bakken van je werkstuk(ken).


bloemen

Bloemen in de tuin


schaal

Schaal met schelpen


schaal

Schaal met schelpen


theepot

Theepot


boot

Boot


vis

Vis


drijfhout met zon en visjes

Drijfhout met zon en visjes


bloemen

Bloemen met slak


vogel

Vogel op een boomstam


bloem

Bloem


geluksvogel

Geluksvogel


servies

Servies met bladafdruk


kabouter

Kabouter


Callantsoog

Tegel met landschap