De Duynroos

vis

Beeld maken met verharder

Powertex is een verharder op waterbasis die vorstbestendig is, dus de werkstukken zijn zowel voor binnen als buiten geschikt. Het is makkelijk in het gebruik en snel droog. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn heel veel basiskleuren o.a. zwart, rood, geel, blauw, groen, lood, brons, ivoor en de kleuren zijn ook te mengen met elkaar.

Nu verlaagde prijzen!

Tot 1 juli is het nog mogelijk een workshop te volgen met Powertex. Vanwege het enorme succes van de keramiekworkshops ga ik daar mee verder. Profiteer daarom van verlaagde prijzen, gewoon omdat het op moet.

Vis

De vis is gemaakt met diverse materialen en technieken. Ze kan op een standaard staan, maar ook in de tuin is het een plaatje. De workshop kan in 1 dag gedaan worden of je komt 2 dagdelen. Van €75,00 nu voor €50,00.


dames

Madame muscari en madame tulipa

Een dame met allure gemaakt met powertex en het nieuwe 3Dflexpoeder. De workshop kan in 1 dag gedaan worden of je komt 2 dagdelen. Van €65,00 nu voor €45,00 per stuk


dames

Dames in 3Dflex

Twee dames gemaakt met powertex en het nieuwe 3Dflexpoeder.De workshop kan in 1 dag gedaan worden of je komt 2 dagdelen. Van €95,00 nu voor €65,00.


ring

Ring met ...

Je start met een ring met een diameter van 10 cm en maakt daar een beeld naar keuze van. Er zijn nog 2 ringen op voorraad. De workshop duurt ongeveer 21/2 uur en kost nu €25,00.


duo duo

Daisy de koe en Sheila het schaap

Mag ik voorstellen aan deze beeldige koe of schaap?De workshop kan in 1 dag gedaan worden of je komt 2 dagdelen. Van €90,00 per stuk nu voor €65,00.


vissen vissen

Vissen en een kwal in 3D

Leuk voor aan de muur! Maak 2 vissen (diameter 12 cm), een kwal (diameter 15 cm), een uil of misschien weet je nog iets veel leukers... 1 dagdeel €30,00, nu voor €22,50.