De Duynroos

inloopatelier

Agenda

Workshops zijn te boeken op onderstaande dagen

Maandag middag/ inloopatelier 13.00 uur

Dinsdag avond/ inloopatelier 19.00 uur

Woensdag middag inloopatelier 13.00 uur

Zaterdag ochtend 9.30 uur/middag 13.30 uur

Inloopatelier

Tijdens het inloopatelier ben je van harte welkom om iets moois te maken. Je kunt een keertje komen, maar meerdere keren kan ook. Je kunt werken met powertex, mozaïeken, keramiek, schilderen met inkt... het inloopatelier kost €15,00 per keer exclusief materiaal. De keramieklessen kosten €20,00 per keer inclusief klei, bakken en glazuur. Laat wel even weten dat je wilt komen.

Zomerperiode

Tijdens de zomerperiode worden er beperkt workshops gegeven. Het inloopatelier is dan alleen op woensdagmiddag. Zijn jullie met een groep van 6 personen of meer, informeer dan naar de mogelijkheden via info@duynroos.nl of stuur een appje naar 0615126594.

Keramiekdag

Altijd al eens een keramiek beeld willen maken? Dan is dit je kans! Op 3 of 17 of 31 juli van 9.30 uur tot 16.00 uur kan je een hele dag aan de slag met klei. Je maakt een beeld naar keuze, je leert glazuur opbrengen en krijgt een lekkere lunch verzorgd door een van de restaurants in Callantsoog.

Na 14 dagen is je beeld droog genoeg om gebakken te worden. Je kunt het beeld daarna ophalen of het wordt eventueel thuis gestuurd. De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn €90,00. Als je mee wilt doen, stuur dan een mail naar info@duynroos.nl of stuur een appje naar 0615126594. Bellen mag natuurlijk ook.


groep

Verjaardag, vrijgezellenfeest, zussendag en gewoon omdat het gezellig is...

Je kunt mailen of bellen voor een afspraak contact. Laat bij de aanmelding weten, naar welk dagdeel je voorkeur gaat. Zijn jullie een groep van 6 of meer personen? Dan houden wij het atelier gereserveerd voor jullie groep.

Ook leuk om een dagworkshop te doen en dan tussendoor lekker uitgebreid te gaan lunchen bij een van de restaurants in het dorpscentrum van Callantsoog. Voor €15,00 per persoon verzorgen zij een uitgebreide lunch voor jullie.